Loading…
Startup Safary Athens has ended
Back To Schedule
Sunday, November 20 • 6:00pm - 8:00pm
8 Γυναικείες ιστορίες επιτυχίας απο το Living Postcards LIMITED

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Limited Capacity seats available

Ηταν 4 χρόνια πριν όταν αποφασίστηκε να φτιαχτεί μια βάση δεδομένων, μια πλατφόρμα, με σκοπό να γίνει «συλλογή» όλων αυτών που εκπροσωπούσαν τη «νέα Ελλάδα». Το νέο πρόσωπό της αλλά όχι με την τυπική μορφή ενός καταλόγου.

Τίποτα που να θυμίζει «αρχείο», αλλά κάτι που θα τα παρουσίαζε όλα με αισθητική, δείχνοντας πως ουσιαστικά, κάτι «αλλάζει».

Σαν τις παλιές καρτ-ποστάλ στα περίπτερα, που γίνονταν πολύτιμα σουβενίρ στα χέρια των ταξιδιωτών και μοίραζαν μέσω ταχυδρομείου, «εικόνες»: Καλαίσθητα ξενοδοχεία, εικαστικούς, σχεδιαστές, παραγωγούς, μουσικούς και πολλά άλλα.

Την Κυριακή 20-11, 18.00 το απόγευμα, στον καινοτόμο και φιλόξενο χώρο του Orange Grove, στο πλαίσιο της μεγαλύτερης γιορτής για την επιχειρηματικότητα που οργανώνει και φέτος το Startup Safary Athens θα έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε 8 γυναίκες από αυτές που «δεν άφησαν το όνειρο να σκουριάσει» αλλά το διεκδίκησαν.

Με πολλή δουλειά, επιμονή, υπομονή, στρατηγική και τεχνογνωσία. Θα δώσουν τα δικά τους tips αλλά και μπόλικη ενθάρρυνση για νέες συνεργασίες αλλά και φιλίες -όπως γίνεται σε κάθε event.

Καθώς μπαίνουμε σε ένα νέο κύκλο, με πολλές -ευχάριστες- αλλαγές, περιουσία μας είναι οι άνθρωποι που μας στήριξαν και πίστεψαν στο project. Aλλά πάνω από όλα είναι εκείνοι που ακολούθησαν το δικό τους όνειρο. 

Θα ακούσουμε τις:

Theohari Alexandra πιστεύει πολύ στο #Think_Big. Ξεκίνησε την επιχείρηση της μέσα σε ένα κλίμα κατήφειας και δεν το μετάνιωσε λεπτό. Τα δικά της εφόδια; Τόλμη, αισιοδοξία, πολλή δουλειά και επιμονή. Πιστεύει πως «κάθε καινούριο βήμα μας κάνει σοφότερους, ας αφήσουμε τους φόβους μας στην άκρη κι ας τολμήσουμε να φτάσουμε εκει που ονειρευόμαστε». Και το όραμα της για το KLOTHO - thread of time είναι να γίνει ένα brand συνώνυμο της Κρητικής Υφαντικής διεθνώς, και να αναβιώσει με νέες υφές,νέες τεχνικές,νέες εφαρμογές μια παραγκωνισμένη Τέχνη. Στις 20-11 στο Orange Grove, καλεσμένη του Living Postcards θα μοιραστεί μαζί μας αυτό το όραμα.

Η Loula Levedi είναι «εικονοποιός». Φτιάχνει εικόνες που φλερτάρουν έντονα με την αφήγηση και το σουρεαλιστικό στοιχείο. Κάποιες από αυτές τις εικόνες ζωντανεύουν μυθολογικούς ήρωες, κάνουν διάλογο με αρχαίες κουλτούρες φέρνοντας τις όμως κοντά στον σύγχρονο άνθρωπο, με τέτοιο τρόπο ώστε να χρωματίζεται το συμβολικό τους νόημα, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Με τον τρόπο αυτό συμβαίνουν πιθανές και απίθανες συναντήσεις ανάμεσα σε σύμβολα που συνδέουμε με αρχαίους πολιτισμούς αλλά και σύμβολα που αφορούν την σύγχρονη λαϊκή κουλτούρα. Το «φλέρτ» λοιπόν εξελίσσεται σε «γάμο» και ο απότοκος μιας τέτοιας σχέσης είναι τα μεταξωτά μαντήλια με το όνομα «A Totem für Elita» που κάνουν θραύση στο εξωτερικό. Είναι αυτές οι «εικόνες», αυτό το πάθος να δένει τους αρχαίους πολιτισμούς και αυτό το όραμα που θα μοιραστεί μαζί μας στο Orange Grove καλεσμένη του Living Postcards στο πλαίσιο της μεγαλύτερης γιορτής για την επιχειρηματικότητα.

H ΚΙΚΗ ΔΟΜΖΑΡΙΔΟΥ είναι Χημικός, ΜSc Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων, ΜΒΑ, με τεράστια εμπειρία στον τομέα της. Το brand Polyphemus Dairy Products είναι ένα εξαιρετικό project βασισμένο στην παράδοση και στις τοπικές ελληνικές γεύσεις. Είναι μεγάλη μας χαρά -και τιμή- να την έχουμε μαζί μας στο Orange Grove καλεσμένη του Living Postcards, στο πλαίσιο του Startup Safary Athens.

Η Marilou Pantaki και η δική της - πολύ -πετυχημένη ιστορία. Καλεσμένη του Living Postcards στο εξαιρετικό Startup Safary Athens, μια μοναδική γιορτή καινοτομίας και νέων ιδεών σε μια Αθήνα που την έχει ανάγκη πιο πολύ -ίσως-από ποτέ. Γιατί και εμείς έχουμε ανάγκη από ανθρώπους που διεκδικούν τα όνειρα τους και κάνουν «το πρώτο βήμα» προς αυτά. Και η Μαριλού είναι από αυτούς. #Take_the_first_step Η Μαριλού Παντάκη, είναι #Chef και #FoodBlogger. Σπούδασε Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις και αφού δούλεψε σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων (The PR Team, V&O, Asset Ogilvy), στη SONY Hellas και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, αποφάσισε ότι τα τηγάνια και η φιλοσοφία της κουζίνας της πηγαίνουν περισσότερο. Έτσι βρέθηκε στα θρανία της σχολής μαγειρικής "Le Monde", στην κουζίνα του chef Χριστόφορου Πέσκια και μαγείρεψε με τον Jamie Oliver. Έφερε το brunch στην Ελλάδα μέσα από την κουζίνα του Mama Roux, ενώ σέρβιρε αυθεντικό αμερικάνικο brunch από την κουζίνα του New York Sandwiches για περίπου 3 χρόνια. Πλέον κάνει guest εμφανίσεις σε εστιατόρια σε όλη την Ελλάδα και έχει αναλάβει παρέα με τον Αλμπέρτο Σιμιλλίδη, το μενού του Palmitas, το Pop Up Bar & Restaurant του The Clumsies. To 2012, η Μαριλού ξεκίνησε το Food Blog της Madame Ginger, ένα online γαστρονομικό magazino, όπου μέσα από συνταγές, άρθρα, φωτογραφία και video, μοιράζεται ό,τι την κάνει να χαμογελά. Το 2014, είχε τη δική στήλη στην εκπομπή JOY του Mega ενώ από τον Δεκέμβριο του 2015 παρουσιάζει το Web Series «Love To Bake Day». Τον Μάιο του 2015, το Madame Ginger βραβεύτηκε ως το «Best Lifestyle Blog» της Ελλάδας από τα βραβεία του Marie Claire Greece.

Η Mary Kalymnou είναι από τα πιο αεικίνητα πλάσματα που έχουμε γνωρίσει. VIP Αεροσυνοδός, πετυχημένη travel blogger, και νέα επιχειρηματίας. Μέσα στην κρίση αποφάσισε να δημιουργήσει ένα Luxury Travel & Lifestyle blog, το Maryhop το οποίο βραβεύτηκε το 2016 ως το καλύτερο από το Marie Claire Greece. Toν Απρίλιο αποφασίζει να ξεκινήσει την δική της επιχείρηση, το πρώτο Κέντρο Καριέρας στην Ελλάδα

...

Moderators
Speakers
MP

Marilou Pantaki

Η Μαριλού Παντάκη, είναι #Chef και #FoodBlogger. Σπούδασε Επικοινωνία & Δημόσιες Σχέσεις και αφού δούλεψε σε εταιρείες Δημοσίων Σχέσεων (The PR Team, V&O, Asset Ogilvy), στη SONY Hellas... Read More →


Sunday November 20, 2016 6:00pm - 8:00pm PST
Orange Grove Leoforos Vasileos Konstantinou 5 - 7